Paramedici

Multidisciplinair team

Verpleging

Preventieve bloedafname

Bloedafnamen zijn enkel bedoeld voor preventieve bloedstalen. Als je bepaalde klachten of symptomen vertoont, kan het nuttig zijn om eerst je huisarts bij MediTri te raadplegen alvorens een bloedafname te laten uitvoeren. Voor de bespreking van de resultaten maak je na de bloedafname een afspraak met je huisarts.

Diëtiste

Gezondheids- en voedingsadvies

Astrid Coart is de diëtiste van Meditri. Je kan op afspraak bij haar terecht voor gezondheids- en voedingsadvies, telkens op dinsdag tussen 08.00 en 13.00 uur:

  • Hart- en vaatziekten (verhoogde cholesterol, hoge bloeddruk, na een hartinfarct of een beroerte, enz.)

  • Gezond vermageren

  • Nierproblemen

  • Spijsverteringsproblemen (reflux, constipatie, diarree)

  • Coeliakie

  • Lactose-intolerantie

  • Enz.

Psychologe

Openstaande vacature

Loopbaancoach

Jouw loopbaancoach – Karen De Vos

Vanuit mijn passie voor mensen heb ik intussen reeds 20 jaar rijke en gevarieerde ervaring opgedaan in uiteenlopende sectoren en bedrijven, meestal in een rol als HR-business partner en/of manager. Hierdoor kan ik me goed inleven in de verhalen en problematieken van medewerkers en leidinggevenden, waarbij ik hen weet te ondersteunen en te begeleiden in het groeien binnen hun job en loopbaan. Betrokkenheid, engagement, aanpassings- en inlevingsvermogen zijn eigenschappen die me kenmerken. Met mijn rijke en gevarieerde hands-on ervaring kan ik de juiste mensen aan de juiste jobs linken en hen hierbij vertrouwen geven in zichzelf. Met mijn warme, empathische, doch ook resultaatsgerichte aanpak wil ik mensen op weg helpen in hun zoektocht naar hun droomjob en professioneel geluk.

Voor wie is het?
Voor iedereen die met vragen of twijfels zit over zijn loopbaan.

Heb jij het gevoel uitgeblust te zijn door je werk?
Zakt de moed om naar het werk te gaan je elke dag in de schoenen?
Zijn er allerlei frustraties in je job?
Of wil je graag iets anders doen, maar weet je niet wat?

Loopbaanbegeleiding helpt jou om een antwoord te krijgen op de vragen waar jij mee zit.
Op basis van boeiende gesprekken met gerichte vragen, testjes en oefeningen laat ik jou aan zelfreflectie doen. Zo kom jij tot nieuwe ideeën en inzichten om uiteindelijk de nodige veranderingen aan te brengen.

Wat loopbaanbegeleiding jou kan brengen:

  • je krijgt duidelijkheid over wat je wil

  • je vindt je ideale job

  • je weet waar je energie van krijgt

  • je leert om ‘nee’ te zeggen en grenzen te bewaken

  • je houdt een betere balans tussen werk en privé

  • de communicatie met jouw baas, collega’s, klanten, … verbetert zodat jouw werkrelaties vlotter verlopen

  • je piekert minder en hebt dus rust in je hoofd en voelt je meer ontspannen

  • je hebt weer plezier en voldoening in je job

Wat kost het?

Als je momenteel aan het werk bent (als werknemer of zelfstandige), kan je loopbaanbegeleiding betalen aan de hand van loopbaancheques.Dit systeem van loopbaancheques is een subsidiëring vanuit de overheid waarbij je zelf slechts 80 euro betaalt voor 7u begeleiding. Check hier de voorwaarden.  

Familiaal Bemiddelaar

Familiaal bemiddelaar – Carolien Ponsaerts

Je kan bij mij terecht wanneer er moeilijkheden zijn met je partner of familie en het niet meer lukt om met elkaar te praten. In tijden van conflict begeleid ik jullie om een weg te banen door de chaos en de emoties zodat een oplossing kan gevonden worden waarin alle partijen zich kunnen vinden.

Ik ben notarieel juriste en erkend familiaal bemiddelaar. Je kan bij mij terecht voor zowel juridische zaken als niet juridische zaken. Samen bekijken we wat nodig is in jullie situatie.

Waarmee kan ik jou helpen?

  • Als koppel:

Kom je met je partner vaak vast te zitten in gesprek? Voeren jullie steeds dezelfde gespreken, of zelfs monologen, zonder hierin verder te komen? Botsen jullie vaak tegen hetzelfde aan? Zijn er topics die niet of moeilijk bespreekbaar zijn? Is er misschien een onderwerp dat je niet durft aan te kaarten? 

Als je op één of meer van de vragen ‘ja’ antwoordt, dan heb je baat bij een gesprek waarbij ik jullie begeleid. Tijdens dit gesprek ben ik aanwezig als onafhankelijke derde, het is geen welles-of-nietes, geen gelijk of ongelijk. Het is de kracht van een verbindend gesprek die jullie een nieuwe kijk kan brengen. Jullie komen hierin tot de essentie van de zaak en kunnen van hieruit weer verder. 

De bedoeling is dat jullie op een toegankelijke manier in een beperkte tijd geholpen zijn. Ik ben geen therapeute of psycholoog. Het zijn dus geen therapiesessies. Waar nodig kan echter worden doorverwezen.

  • Als familieleden/vrienden/buren/collega’s:

Merk je dat er iets tussen jullie in is komen te zitten waar jullie de vinger niet kunnen op leggen? Of één van jullie wil graag een gesprek aangaan over een bepaalde kwestie maar weet niet goed hoe? Ook tussen familieleden, vrienden, buren, collega’s, … kan een verbindend gesprek helpen om weer dichter bij elkaar te komen. 

Mogelijke topics die aan bod kunnen komen:

– Bij twijfel over scheiden of samen blijven

– Beëindiging van de samenwoning (feitelijke of wettelijke samenwoning)

– Echtscheiding

– Moeilijkheden over de regeling met betrekking tot de kinderen

– Het opmaken van een ouderschapsovereenkomst

– Discussie over de gezinswoning

– Aanhoudende discussies over huishouden, financiën, vrijetijdsbesteding, …

– Nieuw-samengestelde gezinnen

– Verdeling van een erfenis

– Regeling over de zorg van de ouder(s)

Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat in jouw situatie mogelijk is 

Dat kan op het nummer 0469/11.15.52 of op 011/68.23.33 (enkel voormiddag tussen 8 en 13u)

Bewegen op verwijzing (BOV)

‘Bewegen op Verwijzing’ (BOV) helpt inwoners meer te bewegen. Mensen die er niet in slagen om aan lichaamsbeweging te doen, worden door de huisarts doorverwezen naar een coach. Zij stippelt een traject uit op maat van ieders levenspatroon.

Maak je telefonische afspraak
011 68 23 33